Εξυπηρέτηση πελατών

Πολιτική απορρήτου και Cookies

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies (εφεξής η «Πολιτική Απορρήτου», η «Πολιτική»), έχει ως σκοπό να σας πληροφορήσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση του ιστοτόπου monrevecosmetics.com (εφεξής ο «Ιστότοπος»).

Όταν επισκέπτεστε ή/και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο monrevecosmetics.com και όταν αγοράζετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημά του monrevecosmetics.com, η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για εσάς και σας παρακαλούμε να τη μελετήσετε προσεκτικά, προτού ξεκινήσετε την περιήγησή σας στον Ιστότοπό και πριν από κάθε συναλλαγή.
Κάνοντας οποιαδήποτε χρήση (όπως πρόσβαση, προβολή, περιήγηση, μετάδοση, προσωρινή ή μη αποθήκευση, κλπ) του ιστοτόπου monrevecosmetics.com, των υπηρεσιών ή των λειτουργιών που προσφέρονται σε αυτόν και πραγματοποιώντας οποιαδήποτε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημά του monrevecosmetics.comμε οποιονδήποτε τρόπο, μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας ή συσκευής, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση του ιστοτόπου monrevecosmetics.com είναι η επιχείρηση με την επωνυμία ΕΛΛΕΝΙΚΑ-HELLENICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ με διακριτικό τίτλο ΕΛΛΕΝΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Α.Ε., η οποία εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής (Χειμάρας 7, Τ.Κ. 151 25), ΑΦΜ 094004232, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. 249101000, τηλ. +30 211 8804000, φαξ +30 2106198840-9, e-mail monreve-sales@hellenica.gr (εφεξής «monrevecosmetics.com», «Mon Rêve», «ΕΛΛΕΝΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Α.Ε.», η «Εταιρεία», «εμείς», «εμάς», «μας»).

Κατά τη χρήση του Ιστοτόπου μας, ενδέχεται να γίνει συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα από εμάς.

Εάν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας για:

i. να δείτε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το brand μας
ii. να αγοράσετε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας (e-shop) και να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα των αγαπημένων (wishlist) σας
iii. να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον Ιστότοπό μας
iv. να δείτε πληροφορίες που αφορούν καταστήματα και online καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα μας
v. να μοιραστείτε τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter και Pinterest)
vi. να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να βρείτε πληροφορίες για το πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με άλλα μέσα ώστε να μας θέσετε τα ερωτήματά σας
vii. να βρείτε συνδέσμους (links) προς τις ιστοσελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook and Instagram)∙ να βρείτε έναν σύνδεσμο (link) προς την ομάδα που σχεδίασε και ανάπτυξε τον Ιστότοπό μας
viii. να μας δώσετε τη διεύθυνση email σας ώστε να εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας και να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας

ή εάν απλά επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας και περιηγείστε σε αυτόν, εμείς λειτουργούμε σαν «υπεύθυνος επεξεργασίας» των δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει ότι καθορίζουμε τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλα άτομα ή εάν άλλοι μας δώσουν προσωπικά δεδομένα σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο μας δόθηκαν. Υποβάλλοντας σε εμάς οποιοδήποτε δεδομένο επιβεβαιώνετε ότι έχετε το δικαίωμα να μας εξουσιοδοτήσετε να το επεξεργαστούμε εξ ονόματός σας, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies και τον τρόπο με τον οποίο η ΕΛΛΕΝΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Α.Ε. συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας στη διεύθυνση email dpo@hellenica.gr.

Κατηγορίες Δεδομένων που Συλλέγουμε

1. Δεδομένα σχετικά με την παραγγελία σας
Όταν κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγουμε το όνομα, το επώνυμό σας, την οδό, την πόλη, την περιφέρεια (προαιρετικό), τον ταχυδρομικό κώδικα, τη χώρα διαμονής σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email σας, τον τρόπο πληρωμής (κάρτα ή PayPal) που χρησιμοποιήσατε και οποιοδήποτε μήνυμα συμπεριλαμβάνετε στην παραγγελία σας για τον ταχυμεταφορέα. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με κανένα τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας ή του PayPal σας, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τα υποβάλετε ξανά κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές στον Ιστότοπό μας.

2. Δεδομένα σχετικά με τον λογαριασμό σας στον Ιστότοπό μας
Όταν δημιουργείτε λογαριασμό στον Ιστότοπό μας, συλλέγουμε τη διεύθυνση email σας, το όνομά (προαιρετικό) και το επώνυμο (προαιρετικό) σας. Επιπλέον, εάν προσθέσετε μια διεύθυνση στις αποθηκευμένες διευθύνσεις (address book) του λογαριασμού σας, συλλέγουμε το όνομα, το επώνυμό σας, την οδό, την πόλη, την περιφέρεια (προαιρετικό), τον ταχυδρομικό κώδικα, τη χώρα διαμονής και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Συλλέγουμε επίσης το ιστορικό των παραγγελιών σας (order history) και τη λίστα των αγαπημένων σας (wishlist). Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δημιουργία λογαριασμού στον Ιστότοπό μας, όπως, για παράδειγμα, παρακολούθηση από εσάς των παραγγελιών σας, ευκολότερη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς (checkout) κ.λπ.

3. Δεδομένα επικοινωνίας
Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε με εμάς για οποιοδήποτε ζήτημα μέσω email, συλλέγουμε το emailσας και το περιεχόμενο του μηνύματός σας. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω της φόρμας επικοινωνίας, συλλέγουμε το όνομά σας, το email σας και το περιεχόμενο των σχολίων σας. Επιπλέον, εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω τηλεφώνου, θα συλλέξουμε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και όσες πληροφορίες μας δώσετε. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για να απαντήσουμε στα σχόλια και στα ερωτήματά σας.

4. Δεδομένα σχετικά με το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας
Εάν μας δώσετε τη διεύθυνση email σας ώστε να εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας και να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας, θα συλλέξουμε τη διεύθυνση email που μας δώσατε. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λίστα επικοινωνίας μας ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο (link) που βρίσκεται στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου (newsletter) για αυτόν τον σκοπό και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

5. Δεδομένα που σας ταυτοποιούν στο διαδίκτυο και σχετικά με την τοποθεσία σας
Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) που χρησιμοποιείτε, τους τύπους plug-in του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας, πληροφορίες γεωγραφικού προσδιορισμού σχετικά με τον τόπο όπου βρίσκεστε, την ταχύτητα της σύνδεσης σας, βασικές πληροφορίες που αφορούν τη σύνδεση με τον διακομιστή (server), πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και τον τύπο και την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος.

6. Δεδομένα σχετικά με τη χρήση του Ιστοτόπου μας από εσάς
Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν την πορεία σας στον ιστότοπό μας (URL clickstreams), συγκεκριμένα σημεία ή/και υπηρεσίες του Ιστοτόπου που προβλήθηκαν, χρόνοι απόκρισης της εκάστοτε σελίδας, τις προτιμήσεις σας σχετικά με τα cookies, σφάλματα λήψης, ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε αμέσως πριν και μετά την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας, το πόσο χρόνο παραμένετε στις σελίδες μας, τι κάνετε σε αυτές τις σελίδες, πόσο συχνά και άλλες ενέργειες. Ωστόσο, δεν συσχετίζουμε αυτές τις πληροφορίες με συγκεκριμένο χρήστη, email ή IP.

Ειδικές κατηγορίες δεδομένων και δεδομένα παιδιών
Δε συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς τα οποία μπορεί να αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένα που αφορούν την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό, εκτός εάν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας ή εάν πρέπει να συμμορφωθούμε με τον νόμο.

Ο Ιστότοπος, οι υπηρεσίες και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας απευθύνονται μόνο σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω και προορίζονται για χρήση μόνο από αυτά τα άτομα. Δεν είναι ο στόχος μας να χρησιμοποιηθεί από παιδιά το monrevecosmetics.com και δεν συλλέγουμε συνειδητά οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα από άτομα κάτω των 16 ετών. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών και δεν έχουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε ότι η συλλογή αυτή έγινε με τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα του, τότε θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της ΕΛΛΕΝΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Α.Ε. στο dpo@hellenica.gr.

Νομικές Βάσεις Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Για να συλλέξουμε ή/και να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, ισχύει τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

▪ Συγκατάθεση. Μας έχετε δώσει σαφή και ρητή συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Εάν έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή στέλνοντάς μας ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση dpo@hellenica.gr. Εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και εάν δεν έχουμε άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας (για παράδειγμα, προς εξυπηρέτηση μίας νομικής αξίωσης ή επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα από τον νόμο), τότε θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Εάν έχουμε άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας, τότε έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να το πράττουμε, με την επιφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

▪ Σύμβαση. Η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητη για τη σύναψη μιας σύμβασης μεταξύ μας (για την αγορά των προϊόντων μας ή για κάποιον άλλο λόγο) ή είναι απαραίτητη ως προπαρασκευαστική πράξη για τη σύναψη μιας σύμβασης μεταξύ μας (για παράδειγμα όταν κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε προϊόντα από τον Ιστότοπό μας ή όταν μας απευθύνετε ένα ερώτημα που αφορά τα προϊόντα μας).

▪ Έννομο συμφέρον. Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκουμε ή για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων τρίτου, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά τα συμφέροντα δεν αντισταθμίζονται από τα θεμελιώδη δικαιώματα και τα συμφέροντά σας. Τέτοια έννομα συμφέροντα είναι:
o η παράδοση των προϊόντων μας, η παροχή των υπηρεσιών μας, η ανάπτυξη και η βελτίωσή τους
o η αξιολόγηση του κατά πόσο οι καμπάνιες μάρκετινγκ είναι αποτελεσματικές
o η βελτίωση της ασφάλειας των δεδομένων
o η εξαγωγή ωφέλιμων συμπερασμάτων από τη συμπεριφορά σας στον Ιστότοπό μας και η αξιολόγηση της λειτουργίας και της απόδοσης του Ιστοτόπου μας

Σε κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουμε στην επεξεργασία των δεδομένων σας με βάση τα παραπάνω έννομα συμφέροντά μας μόνο όταν αυτά τα συμφέροντα δεν αντισταθμίζονται από τα θεμελιώδη δικαιώματα και τα συμφέροντά σας.

▪ Έννομη υποχρέωση. Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση μας με μια έννομη υποχρέωση μας (για παράδειγμα, ώστε να σας παράσχουμε νόμιμη απόδειξη ή όταν αυτό απαιτείται από τις αστυνομικές αρχές).

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από εμάς χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των παραγγελιών σας και την παροχή των υπηρεσιών μας, όπως και για την αποστολή σε εσάς μέσω email υλικού μάρκετινγκ που σχετίζεται με το brand και τα προϊόντα μας. Η επεξεργασία αυτή γίνεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Χρήση των δεδομένων σας

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για τους ακόλουθους λόγους: 1. Για να σας παρέχουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε και τις υπηρεσίες που αναζητάτε (νομικές βάσεις: σύμβαση, συγκατάθεση και έννομο συμφέρον). Για τη διαχείριση και διεκπεραίωση των παραγγελιών σας (νομική βάση: σύμβαση). Για τη διαχείριση του λογαριασμού σας στον Ιστότοπό μας (νομικές βάσεις: σύμβαση και συγκατάθεση). Για να απαντάμε στα ερωτήματά σας προς εμάς (νομικές βάσεις: σύμβαση και συγκατάθεση). Για τη διαχείριση του hosting και της υποδομής back-end του ιστοτόπου μας (νομική βάση: έννομο συμφέρον).

2. Για λόγους εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ), για να σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) και το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας.
Ενδέχεται να σας στείλουμε ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) και ενημερωτικά δελτία (newsletters) που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, προσφορές/εκπτώσεις κ.λπ. και νέα και πληροφορίες σχετικά με το brand μας. Θα σας στείλουμε τέτοιου τύπου ενημερωτικά και προωθητικά emails μόνο εάν ισχύει μία από τις δύο παρακάτω προϋποθέσεις:

o Είσαστε υφιστάμενος πελάτης και πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές μας (νομική βάση: έννομο συμφέρον).
o Έχετε εγγραφεί στη λίστα επικοινωνίας μας ώστε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας (νομική βάση: συγκατάθεση).

Έχετε τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή, να επιλέξετε να μην λαμβάνετε διαφημιστικό περιεχόμενο από εμάς, με βάση τα παραπάνω, κατά τη δημιουργία λογαριασμού στον Ιστότοπό μας ή να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λίστα επικοινωνίας μας, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο (link) που βρίσκεται στο τέλος κάθε ενημερωτικού email ή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) για αυτόν τον σκοπό και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες ή στέλνοντας μας το αίτημά σας μέσω email στο dpo@hellenica.gr.

3. Για την εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών (νομικές βάσεις: σύμβαση και έννομο συμφέρον). Για να σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή τυχόν προβλήματα σχετικά με τις παραγγελίες σας ή τις υπηρεσίες μας, για την επίλυση ζητημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεφωνικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων τυχόν διορθώσεων σφαλμάτων (bug fixing).

4. Για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την απόδοση του Ιστοτόπου μας (νομικές βάσεις: συγκατάθεση και έννομο συμφέρον). Για να ελέγχουμε μέσω δοκιμών τις δυνατότητες του Ιστοτόπου μας, για τη διαχείριση των σελίδων προορισμού (landing pages), για την αξιολόγηση του Ιστοτόπου μας μέσω heat mapping, για τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας και για την ανάλυση και έρευνα δεδομένων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις λειτουργίες στην πολιτική μας για τα cookies παρακάτω.

5. Για την υποστήριξη των νόμιμων δικαιωμάτων και αξιώσεών μας ή την υπεράσπισή μας σε περίπτωση αξιώσεων τρίτων εναντίον μας ενώπιον των δικαστηρίων ή των αρμόδιων κρατικών αρχών (νομική βάση: έννομο συμφέρον).

Προστασία των Δεδομένων Σας

Η ασφάλεια των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα είναι ζήτημα υψίστης σημασίας για εμάς. Ο Ιστότοπος monrevecosmetics.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ και της Ελλάδας και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα σας με ασφάλεια. Έχουμε λάβει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (κανονικές και ηλεκτρονικές διαδικασίες) για την ασφάλεια και την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Η απόκριση και η επάρκεια αυτών των διαδικασιών ελέγχεται από εμάς ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ωστόσο, σημειώστε ότι καμία μετάδοση δεδομένων δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλής. Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με εμάς χωρίς καθυστέρηση στέλνοντας μας ένα email στη διεύθυνση dpo@hellenica.gr.

Τόπος Επεξεργασίας και Αποθήκευσης των Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία μας στην Ελλάδα και την ΕΕ και σε όλες τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας δεδομένων που διαχειρίζονται τα τρίτα μέρη που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.

Συμφωνείτε με τη μεταφορά, αποθήκευση ή επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς, υποβάλλοντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε εμάς. Εάν οι πληροφορίες σας μεταφερθούν ή αποθηκευτούν εκτός της ΕΕ ή του ΕΟΧ με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουμε μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα δικαιώματά σας που σχετίζονται με το απόρρητο των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα θα συνεχίσουν να προστατεύονται όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται από εμάς θα διαγραφούν εντός πέντε (5) ετών από τη συλλογή τους. Μερικά από τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μπορεί να διατηρηθούν για ακόμη μικρότερες χρονικές περιόδους. Αν, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο ή προς εξυπηρέτηση νομικής αξίωσης ενώπιον δικαστηρίου ή άλλης αρμόδιας αρχής, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας για περίοδο μεγαλύτερη των πέντε (5) ετών. Όσον αφορά τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που συλλέγουμε για λόγους εμπορικής προώθησης, ενδέχεται να τις αποθηκεύσουμε για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά μπορείτε να ζητήσετε να μη λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση email σας, ώστε να μη σας στέλνουμε μηνύματα που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε.

Λάβετε υπόψη ότι, ενώ η παρούσα πολιτική διατήρησης ισχύει για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούνται ή αποθηκεύονται από εμάς, ενδέχεται να μην ισχύει για τρίτους που μπορεί να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα τρίτα μέρη που ενδεχομένως επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, στην παρακάτω ενότητα με τον τίτλο «Επεξεργασία από Τρίτους».

Τα Δικαιώματά Σας

Σε σχέση με τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα:
1. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για:
· τις κατηγορίες δεδομένων σας που επεξεργαζόμαστε
· τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων
· τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους μπορεί να αποκαλύψουμε τα δεδομένα
· το χρονικό διάστημα για το οποίο αποθηκεύονται τα δεδομένα (ή τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό αυτής της χρονικής περιόδου)
· άλλα δικαιώματα που έχετε σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας

Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε ένα αντίγραφο αυτών των δεδομένων, εάν το επιθυμείτε.

2. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.

3. Μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση από εμάς των δεδομένων σας για την κατάρτιση προφίλ σας (profiling) ή για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων σχετικά με εσάς. Από την πλευρά μας, μπορούμε να απορρίψουμε το εν λόγω αίτημά σας εάν μια τέτοια επεξεργασία είναι απαραίτητη για εμάς και εσάς προκειμένου να συνάψουμε μια σύμβαση ή να εκτελέσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από μια σύμβαση ή όταν μια τέτοια επεξεργασία έχει εγκριθεί εκ του νόμου ή όταν έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για αυτήν την επεξεργασία. Λάβετε υπόψη σας ότι η άσκηση αυτού του δικαιώματος δεν ισοδυναμεί με υποχρέωση εκ μέρους μας να μην προβάλλουμε καθόλου διαφημίσεις. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν τέτοιες λειτουργίες στον Ιστότοπό μας.

4. Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε απευθείας τα δεδομένα σας σε άλλη υπηρεσία, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό ή να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο.
Λάβετε υπόψη ότι εάν τέτοια δεδομένα περιέχουν επίσης προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλο άτομο, ενδέχεται να επιλέξουμε να μην συμπεριλάβουμε τέτοια δεδομένα στο εν λόγω αντίγραφο.

5. Έχετε «το δικαίωμα στη λήθη» (δηλαδή, να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα).
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε και θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας, εκτός αν έχουμε άλλον νομικό λόγο για να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα ή να συνεχίσουμε την επεξεργασία τους χωρίς περιορισμούς (για παράδειγμα προς εξυπηρέτηση νομικής αξίωσης ή λόγω έννομης υποχρέωσης).

6. Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ) ή όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκουμε ή για στατιστικούς σκοπούς. Με την εξαίρεση του άμεσου μάρκετινγκ, ωστόσο, μπορούμε να απορρίψουμε το αίτημά σας, εάν έχουμε βάσιμους λόγους για να συνεχίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας που υπερισχύουν της αντίρρησής σας (π.χ. επιδίωξη νόμιμης αξίωσης).

7. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
i. Όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων σας και ενώ επαληθεύουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
ii. Όταν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε παράνομη επεξεργασία και αντιτίθεστε στη διαγραφή τους.
iii. Όταν δεν θα υπήρχε πλέον ανάγκη να κρατήσουμε τα προσωπικά δεδομένα, αλλά πρέπει να τα διατηρήσουμε ώστε να μπορείτε να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε μια νομική αξίωση.
iv. Όταν έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία των δεδομένων σας και ενώ εξετάζουμε εάν τα έννομα συμφέροντά σας υπερισχύουν εκείνων του άλλου ατόμου.

8. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε πρώτα με εμάς και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που σας προβληματίζουν. Εάν, σε κάθε περίπτωση, επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στον ιστότοπό της (www.dpa.gr).

Μπορείτε να ασκήσετε όλα τα προαναφερθέντα δικαιώματα (εξαιρουμένων των περιεχομένων στο σημείο 8) επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μέσω email στο dpo@hellenica.gr. Ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας προτού επεξεργαστούμε το αίτημά σας και για αυτό τον λόγο θα σας ζητήσουμε το δελτίο της ταυτότητάς σας ή άλλο κατάλληλο έγγραφο. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του, εκτός εάν είναι υπερβολικά περίπλοκο ή εάν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα πάρα πολλά τέτοια αιτήματα. Στην τελευταία περίπτωση μπορεί να χρειαστούμε μέχρι δύο (2) επιπλέον μήνες για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αρχικού σας αιτήματος.

Επεξεργασία από Τρίτους

Όπως συνηθίζεται στους περισσότερους ιστοτόπους και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, προκειμένου να διατηρούμε την ομαλή λειτουργία του monrevecosmetics.com, να παρέχουμε τις υπηρεσίες του Ιστοτόπου μας και να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις λειτουργίες του κατά τα ανωτέρω, πρέπει συχνά να χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων υπηρεσιών (third party providers).

Αυτά τα τρίτα μέρη μας βοηθούν να διαχειριζόμαστε τη βάση δεδομένων μας, να διατηρούμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας, να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, να στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και μηνύματα κειμένου, να αναλύσουμε την απόδοση του Ιστοτόπου μας, να αποκτούμε πολύτιμες πληροφορίες για τον Ιστότοπό μας που μας βοηθούν στη λειτουργία του, να βελτιώνουμε τις πρακτικές μάρκετινγκ που χρησιμοποιούμε, να διευκολύνουμε την εκπλήρωση των παραγγελιών σας και να σας διευκολύνουμε να μοιραστούμε το περιεχόμενό μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) κ.λπ.

Κατά συνέπεια, μερικές φορές είναι απαραίτητο να μοιραστούμε τα δεδομένα σας μαζί τους για την ομαλή λειτουργία αυτών των υπηρεσιών.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους κύριους τρίτους παρόχους υπηρεσιών (third-party service providers) με τους οποίους ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας.
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι χώρες που αναφέρονται παρακάτω σχετίζονται με τις υπηρεσίες που παρέχουν στην ΕΕ ή στον ΕΟΧ.

Πάροχοι Υπηρεσιών Πληρωμών
Προκειμένου να εκπληρωθούν οι παραγγελίες σας, η πληρωμή σας διεκπεραιώνεται από κατάλληλες υπηρεσίες πληρωμών. Επί του παρόντος, αυτές είναι το Alpha e-Commerce της Alpha Bank (Ελλάδα), το Masterpass της Mastercard (Βέλγιο) και το PayPal (Λουξεμβούργο). Χρησιμοποιώντας αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών, συμφωνείτε ρητά με τους όρους χρήσης αυτών των υπηρεσιών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγουν ή μοιραζόμαστε μαζί τους εδώ:
https://www.alpha.gr/en/business/myalpha/e-commerce-e-payments/alpha-e-commerce (Alpha e-Commerce)
https://www.mastercard.us/en-us/about-mastercard/what-we-do/privacy.html (Masterpass by Mastercard)
https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/privacy-full (PayPal)

Εταιρείες αποστολής/παράδοσης, DHL - Γερμανία
Για την αποτελεσματική εκπλήρωση και παράδοση σε εσάς των παραγγελιών σας, χρησιμοποιούμε τις εταιρειών αποστολής και παράδοσης δεμάτων, όπως η DHL, η οποία είναι εταιρεία παράδοσης δεμάτων και διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγουν ή τυχόν μοιραζόμαστε μαζί τους εδώ:
https://www.dhl.com/global-en/home/footer/global-privacy-notice.html

Διακομιστές / Αποθήκευση στο cloud
Προκειμένου να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία του Ιστοτόπου μας πρέπει να συνεργαστούμε με παρόχους υπηρεσιών διακομιστή (server) / αποθήκευσης στο cloud (cloud storage). Πάντοτε διασφαλίζουμε ότι οι πάροχοι αυτών των υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε βρίσκονται στην ΕΕ.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Facebook και Instagram - Ιρλανδία
Χρησιμοποιούμε μερικές από τις υπηρεσίες του Facebook και του Instagram, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τα προϊόντα μας στο Facebook και να συνδέεστε πιο εύκολα με τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram. Σημειώνεται ότι το Instagram ανήκει στο Facebook.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγουν ή τυχόν μοιραζόμαστε μαζί τους εδώ στις παρακάτω ιστοσελίδες:
www.facebook.com/about/privacy (Facebook)
https://help.instagram.com/519522125107875 (Instagram)

You can find their Cookie Policies here:
https://www.facebook.com/policies/cookies (Facebook)
https://www.facebook.com/help/instagram/1896641480634370 (Instagram)

Twitter - Ιρλανδία
Χρησιμοποιούμε ορισμένες από τις υπηρεσίες του Twitter, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τα προϊόντα μας στο Twitter πιο εύκολα.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Twitter επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγει ή τυχόν μοιραζόμαστε με το Twitter στην παρακάτω ιστοσελίδα:
https://twitter.com/en/privacy

Pinterest - Ιρλανδία
Χρησιμοποιούμε ορισμένες από τις υπηρεσίες του Pinterest, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τα προϊόντα μας στο Pinterest πιο εύκολα.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Pinterest επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγει ή τυχόν μοιραζόμαστε με το Pinterest στην παρακάτω ιστοσελίδα:
https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Google (Analytics, Marketing Platform) – Ιρλανδία
Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για τη συλλογή συγκεντρωτικών ανωνυμοποιημένων πληροφοριών σχετικά με τη χρήση και την απόδοση του Ιστοτόπου μας και το Google MarketingPlatform, το οποίο είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα διαφήμισης και ανάλυσης, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα και εξυπνότερα αποτελέσματα στο μάρκετινγκ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγουν ή μοιραζόμαστε μαζί τους εδώ στις παρακάτω ιστοσελίδες:
https://www.google.com/analytics/terms/us.html και εδώ:
https://marketingplatform.google.com/about/.

Μπορείτε να βρείτε τους γενικούς Όρους της Google εδώ: https://policies.google.com/terms και μπορείτε επίσης να μάθετε πώς η Google επεξεργάζεται γενικά τα προσωπικά δεδομένα που ενδεχομένως συλλέγει εδώ: https://policies.google.com/privacy.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αρνηθείτε την επεξεργασία των δεδομένων σας από τις υπηρεσίες Google Analytics χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο για να κάνετε opt-out: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ενημερωτικά Δελτία (Newsletters): Moosend – Ηνωμένο Βασίλειο
Για να μπορέσουμε να σας στείλουμε τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) και τα ενημερωτικά emailsμας, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του Moosend, μιας πλατφόρμας μάρκετινγκ μέσω email. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Moosend εδώ:
https://moosend.com/terms/

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Moosend επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγει ή μοιραζόμαστε με το Moosend εδώ:
https://moosend.com/privacy-policy/

Εάν διαφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα τρίτα μέρη, σας παροτρύνουμε να μην χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας περαιτέρω.

Επεξεργασία, Μεταφορά ή Αποθήκευση σε Χώρες Εκτός ΕΕ ή ΕΟΧ

Ορισμένες από τις πληροφορίες σας, όπως ορίζεται παραπάνω (Επεξεργασία από Τρίτους), ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία, μεταφορά ή αποθήκευση εκτός ΕΕ ή ΕΟΧ. Για αυτόν τον λόγο, λαμβάνουμε μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα δικαιώματά σας που αφορούν το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας θα συνεχίσουν να προστατεύονται όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Επιλέγουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη που συγκαταλέγονται στους καλύτερους του πεδίου δράσεως τους, οι οποίοι ενδεχομένως έχουν και τις κατάλληλες διαπιστεύσεις σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ζητάμε, επίσης, από τα τρίτα μέρη που βρίσκονται εκτός ΕΕ ή ΕΟΧ και που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα να μας παρέχουν τις κατάλληλες διασφαλίσεις εν σχέση με την προστασία των πληροφοριών σας.

Πολιτική για τα Cookies

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, το monrevecosmetics.com χρησιμοποιεί cookies ώστε να σας παρέχουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας (κινητό τηλέφωνο, tablet κλπ) σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο.

Τα cookies είναι μοναδικά για κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (browser) και χρησιμοποιούνται ευρέως για να επιτρέπουν τη λειτουργικότητα, την αποτελεσματικότητα ή τις δυνατότητες αναφοράς των ιστοτόπων. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών προσαρμόζοντας το περιεχόμενο του Ιστοτόπου μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης (browser) των επισκεπτών ή/και άλλες πληροφορίες. Τα cookies μπορεί να είναι “session” cookies, που σημαίνει ότι διαγράφονται όταν φεύγετε από το monrevecosmetics.com, μας ή “persistent” cookies, που σημαίνει ότι δεν διαγράφονται αφού φύγετε από τον ιστότοπό μας και μας βοηθούν να σας αναγνωρίζουμε όταν επιστρέφετε. Τα cookies τοποθετούνται είτε από τον φορέα που λειτουργεί τον ιστότοπο που επισκέπτεστε (first party), είτε από τρίτους (third party). Στο monrevecosmetics.comχρησιμοποιούνται οι ακόλουθοι βασικοί τύποι cookies:

▪ Αναγκαία cookies ιστοσελίδας: αυτά τα cookies είναι απολύτως απαραίτητα για να σας παρέχουμε στοιχεία και λειτουργίες μέσω του Ιστοτόπου μας και για να μπορείτε χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις ειδικότερες λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλή σημεία του.
▪ Cookies ασφαλείας: αυτά τα cookies διασφαλίζουν ότι ο Ιστότοπος μας και οι υπηρεσίες μας προστατεύονται από κακόβουλες δραστηριότητες.
▪ Cookies λειτουργικότητας του ιστοτόπου, τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε στον Ιστότοπό μας και να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως η πραγματοποίηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.
▪ Cookies προτιμήσεων επισκεπτών, τα οποία θα θυμούνται τις προτιμήσεις και τις λεπτομέρειες σας, έτσι ώστε η εμπειρία σας στον Ιστότοπό μας να είναι πιο προσωπική και χωρίς προβλήματα (π.χ. ένα cookie που μας επιτρέπει να θυμόμαστε τη γλώσσα που προτιμάτε για τον Ιστότοπό μας).
▪ Cookies για την ανάλυση των στοιχείων του ιστοτόπου (analytics), τα οποία μας επιτρέπουν να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τον Ιστότοπό μας, προκειμένου να τον βελτιώσουμε (π.χ. ένα analytics cookie της Google από το οποίο μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο για να κάνετε opt-out: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout ).
▪ Cookies στόχευσης (targeting) ή διαφήμισης: αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που μπορεί να είναι σχετικές ή χρήσιμες για εσάς.[ΕΚ1]

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε cookies στη συσκευή σας, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του Ιστοτόπου μας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies, χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή μέσω του σχετικού εργαλείου cookies στον Ιστότοπό μας.[ΕΚ2] [LF3] [ΕΚ4]

Επί του παρόντος, όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας τα ακόλουθα cookies θα τοποθετηθούν στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας:

FIRST PARTY COOKIES (τοποθετούνται από το monrevecosmetics.com domain)[ΕΚ11] [LF12]

ΟΝΟΜΑ COOKIE ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
cookieconsent_status Αναγκαίο Αποθηκεύει την άδεια του χρήστη για τη χρήση cookies 1 Έτος
csrftoken Ασφάλεια Προστατεύει από επιθέσεις πλαστογραφίας μεταξύ ιστοσελίδων (Cross Site) Session
sessionid Λειτουργικότητα Αποθηκεύει τη session id 2 Εβδομάδες
_cprid Λειτουργικότητα Αποθηκεύει τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο χρήστης 6 Μήνες
oscar_history Λειτουργικότητα Αποθηκεύει τις IDs των προϊόντων που είδε πρόσφατα ο χρήστης 1 Εβδομάδα

THIRD PARTY COOKIES ((τοποθετούνται από τρίτους)

ΟΝΟΜΑ COOKIE ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ THIRD PARTY
_ga Analytics (ανώνυμα) Καταμέτρηση και παρακολούθηση προβολών σελίδας 2 Έτη Google Analytics
_gat_gtag_UA Analytics (ανώνυμα) Αποθήκευση μίας μοναδικής ID 1 Λεπτό Google Analytics
_gid Analytics (ανώνυμα) Καταμέτρηση και παρακολούθηση προβολών σελίδας 1 Ημέρα Google Analytics

Όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο monrevecosmetics.com, συμφωνείτε με το να τοποθετούνται και να αποθηκεύονται τα προαναφερθέντα cookies στη συσκευή σας και με το να έχουμε πρόσβαση σε αυτά όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας στο μέλλον. Εντούτοις, έχετε το δικαίωμα να δέχεστε, να διαγράψετε, να αποκλείσετε ή να απορρίψετε τα cookies τροποποιώντας ανάλογα τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να μάθετε τον τρόπο με το να επισκεφθείτε ιστοσελίδες όπως το http://www.allaboutcookies.org και το https://cookies.insites.com/about-cookies/.

Η διαχείριση των cookies πολλών εταιρειών που χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές διαφημίσεις μπορεί να ρυθμιστεί στους ακόλουθους ιστοτόπους.

Ρυθμίσεις Google Ads:
https://www.google.com/ads/preferences/
Διαχείριση των cookies διαφημιστικών εταιρειών για την ΕΕ:
https://www.youronlinechoices.com/
Διαχείριση των cookies διαφημιστικών εταιρειών για τις ΗΠΑ:
http://www.aboutads.info/choices

Λάβετε υπόψη σας ότι με τη διαγραφή ή απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies, ενδέχεται να επηρεαστεί η εμπειρία σας ως χρήστης και ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες λειτουργίες του Ιστοτόπου μας.

Πληροφορίες που Συλλέγονται από Τρίτους Μέσω Συνδέσμων (Links) και το Περιεχόμενό Τους

Ο Ιστότοπος μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους και άλλο περιεχόμενο από τρίτους που βρίσκονται εκτός του ελέγχου μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια, το απόρρητο των πληροφοριών που συλλέγονται από αυτούς τους τρίτους ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των τρίτων ή το περιεχόμενο σε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου. Σας παροτρύνουμε να εξετάσετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των τρίτων, σε περίπτωση που επισκεφτείτε τους ιστοτόπους τους.

Ενημέρωση Πολιτικής Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώσουμε την παρούσα Πολιτική από καιρό σε καιρό ώστε να την προσαρμόσουμε σε τυχόν αλλαγές του νομικού καθεστώτος, των τρίτων συνεργατών μας, των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε κλπ. Επομένως, σας παροτρύνουμε να διαβάζετε τακτικά την παρούσα Πολιτική, ώστε να είστε ενήμεροι.

Λήψη Περαιτέρω Πληροφοριών

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο dpo@hellenica.gr ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: ΕΛΛΕΝΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Α.Ε., Ψηφιακό Τμήμα, Χειμάρας 7, Τ.Κ. 151 25, Μαρούσι, Αττική, ΕΛΛΑΔΑ (τηλ. +30 211 8804000, φαξ +30 210 6198840-9).